Jump to content

Logo

Toggle shoutbox Task Force Shout Box Open the Shoutbox in a popup

@  Villhelm (Wed 12 Feb 20 - 22:41) No worries! Feedback thread here: http://forums.realit...dback-the-ship/
@  Pterolatypus (Thu 13 Feb 20 - 11:56) Servers have been updated so you should be able to use Dynasound and Enhanced Soundscape again - sorry for the inconvenience!
@  Whigital (Thu 13 Feb 20 - 13:36) How did this pass under the radar -> https://forums.bohem...ct-cup-maps-20/
@  stabcon (Thu 13 Feb 20 - 14:08) it did not! heaavy WIP though, so will likely be one for the future
@  Refurius (Fri 14 Feb 20 - 11:24) Dont forget, friday OP today at 1900gmt by our very own zezzek!
@  Aatoshi (Fri 14 Feb 20 - 11:30) By Zezzek? I have to join in on that
@  Zezzek (Fri 14 Feb 20 - 18:15) Reminder: You have a date with Arma in 45 mins.
@  Aatoshi (Fri 14 Feb 20 - 22:28) Sorry Zezzek, forgot about the time, was fixing my car, I'm sure it was great
@  marius (Sat 15 Feb 20 - 01:29) Was a fun and great mission Zezzek! Thank you for putting it on for some fun on a friday
@  TAE (Sat 15 Feb 20 - 05:05) Yeah it was indeed fun! Thanks Betty for stepping up
@  Black Betty (Sat 15 Feb 20 - 11:04) Thank you for giving me the opportunity Tae and Zezzek. :)
@  Refurius (Sat 15 Feb 20 - 13:17) done very good for the first time betty :) *thumbs up*
@  Refurius (Mon 17 Feb 20 - 09:13) awesome mission yesterday. one of my most fav. ones! thanks vil
@  Liggo (Mon 17 Feb 20 - 17:40) Can someone put the training server up please ? :)
@  Guss (Wed 19 Feb 20 - 12:23) Kingdom Come: Deliverance is free on Epic and Assassin's Creed Syndicate as from Tomorrow!
@  stabcon (Wed 19 Feb 20 - 18:27) Please join Server 1 for training tonight
@  J. Hansen (Wed 19 Feb 20 - 18:52) Great internet just went down
@  Obi (Thu 20 Feb 20 - 15:27) Okay, so I'm not trying to push others to get Contact, but I did want to drop in and say....bought it last night and the single player bit alone has to be the best I've played in Arma since OA.
@  Shlee (Thu 20 Feb 20 - 23:22) Obi works for BI btw
@  CAESAR (Thu 20 Feb 20 - 23:40) Mission post will go up Friday, apologies for the late® post.

Photo
HELP

Windows 10 update

- - - - -

Best Answer Squeaks , 07 March 2016 - 22:21

I had quite a lot of wierd errors when I upgraded from 7 to 10, the only way I sorted 90% of them was a wipe and clean install of 10.

 

Not had too many issues since, but I think perhaps the upgrade path left some legacy stuff in which caused my problems, perhaps it's the same with yourself?

Go to the full post »


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Guss

Guss

    Recruitment Team

  • STAFF RECRUITER

Posts
706
Threads
100
  •   Member Number:
    439
  •   Joined:
    27-May 15
  •   Reputation:
    487
    Offline

    Hello everyone,

     

    I just tried to update my gaming pc to Windows 10 from windows 7. I did it earlier this weekend with my laptop and everything went fine. Now however I can't change my screen resolution and can't detect my 2nd monitor.

     

    I already disconnected my 2nd monitor and have uninstalled and reinstalled the latest Geforce GTX 660 drivers multiple times and nothing changes. In my device manager it keeps showing a yellow triangle on my GPU and states: Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

     

    Can't seem to get it working.

     

    Can anyone help out? Plz? :D

     

    Cheers,

     

    Guss


    Posted Image
    VETERAN RG MEMBER - MY YOUTUBE CHANNEL
    "The earth is 75% covered by water, the rest is covered by Guss' AT" - Caesar 2016


    Awards Bar:
    Users Awards

    #2
    Fluffy

    Fluffy
    • ENLISTED INFANTRY

    Posts
    131
    Threads
    3
  •   Member Number:
    118
  •   Joined:
    27-October 14
  •   Reputation:
    151
    Offline

    Had a similar issue recently, with my GTX 660 as well, though mine was caused by something else (not sure what, but managed to get it fixed). To fix my issue i had to download the latest driver and manually install it (i.e not through GeForce Experiance) and make sure it was set to a clean install. I got the latest driver from http://www.geforce.c...s/results/99512 and i think you have to do a custom install, making sure to check the box asking for a clean install.

     

    I'm not sure this will fix your issue, and you may've already tried it but thought i may as well post.


    • TAE likes this

    Posted Image
    Posted Image

    Posted Image


    Awards Bar:
    Users Awards

    #3
    Guss

    Guss

      Recruitment Team

    • STAFF RECRUITER

    Posts
    706
    Threads
    100
  •   Member Number:
    439
  •   Joined:
    27-May 15
  •   Reputation:
    487
    Offline

    Okay might try that out. I already did a manual install but choose the express one not the custom so probably not a clean install then.


    Posted Image
    VETERAN RG MEMBER - MY YOUTUBE CHANNEL
    "The earth is 75% covered by water, the rest is covered by Guss' AT" - Caesar 2016


    Awards Bar:
    Users Awards

    #4
    Squeaks

    Squeaks
    • REGISTERED SOLDIER
    Posts
    89
    Threads
    11
  •   Member Number:
    515
  •   Joined:
    31-July 15
  •   Reputation:
    73
    Offline
    ✓  Best Answer

    I had quite a lot of wierd errors when I upgraded from 7 to 10, the only way I sorted 90% of them was a wipe and clean install of 10.

     

    Not had too many issues since, but I think perhaps the upgrade path left some legacy stuff in which caused my problems, perhaps it's the same with yourself?


    Posted Image
    Posted Image
    If we hit that bullseye, the rest of the dominoes should fall like a house of cards. Checkmate.


    Awards Bar:
    Users Awards



    Also tagged with one or more of these keywords: HELP

    DMCA.com Protection Status